ΦΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επικοινωνία

0393

Τηλεφωνήστε μας στα 210-5028590 & 210-5061364.

Πρόθυμα θα σας ενημερώσουμε και θα επιλέξουμε μαζί σας το ραντεβού καλύπτοντας έτσι, πάντα τις δικες σας ανάγκες.

Παραλαβή

Έμπειροι συνεργάτες μας θα παραλάβουν και θα καταγράψουν υπεύθυνα τα χαλιά σας ενώ θα ενημερωθείτε άμεσα και σωστά για οποιαδήποτε απορία σας.

0004

Μαρκάρισμα

Τα λάθη και τα προβλήματα είναι ο χειρότερος εχθρός μας.
Γι’αυτό σε κάθε χαλί που παραλαμβάνουμε τοποθετούμε ένα μοναδικό αριθμό barcode όπου μας επιτρέπει, να το παρακολουθούμε σε κάθε στάδιο επεξεργασίας.

Τίναγμα

Είναι πολύ σημαντικό πριν το πλύσιμο να απομακρύνουμε από το χαλί μικροσοματιδια που συσσωρεύτηκαν κατά την διάρκεια της χειμερινής χρήσης όπως σκόνη χνούδι και άλλα.

0196

Ξελέκιασμα

0493

Τώρα πλέον θα αφαιρέσουμε σχολαστικά όλους τους δύσκολους και επίμονους λεκέδες. Έτσι είμαστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα πριν από το στάδιο του πλυσίματος.

Πλύσιμο

Το πλύσιμο πλέον για μας έγινε απλή υπόθεση. Πλέον σύγχρονη μηχανή ηλεκτρονικά ελεγχομένη θα πλύνει θα ξεβγάλει και θα απολυμάνει σε βάθος το χαλί με δυνατότητα να επιλεγούμε διαφορετικά προγράμματα πλυσίματος ανάλογα με τον τύπο του κάθε χαλιού.

0459

Σούρωμα

Φυγοκεντρικά πλέον θα απομακρύνουμε τα νερά από το χαλί αφαιρώντας έτσι κάθε καταλυπώ από σαπούνια και διάφορες χρωστικές ουσίες εξασφαλίζοντας πεντακάθαρα χαλιά με χρώματα φωτεινά και ολοζώντανα.

Στέγνωμα

Τα χαλιά σε αυτό το στάδιο θα ξεκουραστούν και θα ανασάνουν φυσικά από 2 έως 4 ημέρες απόλυτα προστατευμένα από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία.

0573

Συσκευασία

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας έχει και εδώ την θέση της. Αυτοματοποιημένο συσκευαστικό μηχάνημα θα χτενίσει ανασηκώνοντας το πέλος του χαλιού και μετρώντας με ακρίβεια τις διαστάσεις του θα το συσκευάσει διατηρωντας το σε άψογη κατάσταση.

Αποθήκευση

Τέλος τα χαλιά σας θα απολαυσουν με ασφάλεια τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις ιδιόκτητες αποθήκες μας απόλυτα προστατευμένα και σε συνθήκες ιδανικές μακριά από ζέστη και υγρασία.

0714

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ